Selfstorage in Kampen

Easybox® in Kampen, de plaats voor betaalbare opslag


Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Wanneer u meer informatie wenst, of geheel vrijblijvend een offerte wenst te ontvangen, vult u dan aub onderstaand contactformulier in, we zullen zo spoedig als mogelijk reageren.


Easybox® heeft haar vestiging in de buurt van Kampen liggen

Easybox® is in de afgelopen jaren gegroeit tot een van de grote spelers in de selfstorage industrie, zoek nu de dichtsbijzinde vestiging in uw regio en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Particuliere opslag in Kampen

Easybox® biedt opslagruimte voor particulieren . Deze opslagruimtes worden gebruikt bij verbouwingen en tijdens verhuizingen, maar ook als tijdelijk opslag wanneer mensen in het buitenland gaan werken. Easybox® biedt ook opslagruimte aan studenten, of voor het stallen van motoren en auto's, voor meubelopslag en voor wijnopslag.

Zakelijke opslag in Kampen

Easybox® biedt opslag voor bedrijvenom archieven op te slaan, voor het opslaan van promotiematerialen, tijdelijke en seizoensgebonden voorraden, kantoormeubilair, expositiematerialen zoals stands, bouwgereedschap, etc. Alle opslagruimtes zijn schoon, betaalbaar en beveiligd.

Waarom Easybox®

Opslag huren Gratis aanhangwagen
Opslag huren Gratis overstappen opslag
Opslag huren Advies keuze opslagruimte
Opslag huren Overdekt laden en lossen
Opslag huren Veilige & Bewaakte opslag
Opslag huren 7 dagen p/w toegankelijk
Opslag huren Toegang van 6:00 - 23:00 uur
Opslag huren Veel aanbiedingen


Tags: opslag Kampen, opslagruimte Kampen , tijdelijke opslag Kampen, kantoor huren Kampen, garage huren Kampen, selfstorage Kampen, bedrijfs opslag Kampen Kampen, opslag huren Kampen