Vindt de beste opslagruimteVergelijk diverse aanbieders
In heel NederlandPer provincie geranschikt
Objectieve informatiePrijzen, services en mogelijkheden

Opslagruimte huren

Opslagruimte huren

Het is soms erg handig om tijdelijk een opslagruimte te huren. Wanneer je meer spullen hebt dan je thuis kwijt kunt of tijdens een verbouwing of verhuizing even tijdelijk je spullen ergens kwijt moet dan is een selfstorage opslagruimte huren de ideale uitkomst! Ook voor bedrijven is het huren van een opslagruimte erg handig! Flexibel over opslagruimte kunnen beschikken is handig voor webwinkels of bedrijven die seizoen gebonden werken. Maar ook de opslag van uw archief of promotiemateriaal is uitermate geschikt voor opslag in de opslagruimte.

Uw kunt bij de diverse aanbieders uw opslagruimte natuurlijk geheel aanpassen naar uw behoefte. Sommige aanbieders Zoals Easybox & Shurgard helpen u online al een handje op weg door een ruimte calculator op hen website te tonen, hierdoor kunt u gemakkelijk berekenen hoeveel ruimte u precies nodig heeft!

Opslagruimtes zijn te huur van 1m² tot 100m² en de prijzen hiervan variëren sterk per aanbieder. Ook de ligging van uw opslagbox zal mede de prijs bepalen, zo zal een box op de begane grond duurder zijn als een opslagruimte op de tweede verdieping.

Zakelijke opslagruimte

Wanneer u een bedrijf hebt, kan het zijn dat u omdat u bijvoorbeeld seizoen gebonden producten verkoopt of tijdelijk wat meer opslag nodig heeft vanwege een grote opdracht. In dit geval is het huren van een opslagruimte een hele goede optie. Ook wanneer u uw administratie veilig bewaakt en schoon en droog wilt bewaren maar deze niet onnodige ruimte binnen uw bedrijf wilt laten opeisen dan is een opslagruimte de oplossing bij uitstek. Ook zijn er tegenwoordig veel webwinkels die gebruik maken van de flexibele oplossingen die diverse opslagruimte aanbieders te bieden hebben. Kortom, een behoefte aan tijdelijke of structurele opslagruimte is altijd te vinden in de omgeving van uw bedrijf!

Particuliere opslagruimte

Ook voor de consument is het huren van een opslagruimte soms erg handig! denkt u hierbij aan een verbouwing waarbij tijdelijk een deel van uw inboedel ondergebracht kan worden bij een opslagruimte aanbieder of wanneer u gaat verhuizen en een kleine periode ergens anders moet wonen tot uw nieuwe woning helemaal gereed is. Maar dat zijn niet de enige redenen waarvoor consumenten opslag huren, menig wijn liefhebber slaat zijn collectie op bij een self storage aanbieder, verzamelaars maken hun partner blij door hun verzamelingen onder te brengen en ruimte in huis te scheppen en zo zijn er nog 100 redenen waarom een oplagruimte huren een ideale oplossing kan zijn!

De Veiligheid

Per aanbieder zijn de maatregelen rondom veiligheid erg wisselend. Zo werkt het ene bedrijf met persoonlijke bewaking waar andere aanbieders met camera bewaking werken. Bij de ene aanbieder kunt u zo het terrein oplopen terwijl u bij de andere alleen toegang heeft wanneer u beschikt over een toegangscode. Daarnaast is het natuurlijk verstandig even na te vragen of uw opslagruimte aanbieder ook goed verzekerd is tegen brand en inbraak, zodat wanneer er zich een vervelend voorval voordoet, u in elk geval verzekerd bent dat u de waarde van uw spullen terug zult krijgen.