Vindt de beste opslagruimteVergelijk diverse aanbieders
In heel NederlandPer provincie geranschikt
Objectieve informatiePrijzen, services en mogelijkheden

Overschot spullen

Teveel spullen? Huur een opslagruimte!

Gedurende uw leven zult u ervaren dat u spullen van waarde of emotionele waarde graag wilt bewaren, in de loop der jaren kan dit een behoorlijke verzameling aan spullen worden waar u eigenlijk niets mee doet. De zolder loopt over terwijl u die ruimte ook voor iets beters zou kunnen gebruiken, zoals een extra slaapkamer of training ruimte. Ook kan het zijn dat binnen uw bedrijf er goederen zijn die bewaard worden omdat ze waarde hebben maar in de loop der jaren dit aantal fors toeneemt, ook kunt u denken aan het vele promotie materiaal dat een boel ruimte opeist en de toch al schaarse ruimte in beslag neemt of nog erger, uw bedrijf minder overzichtelijker maakt. In beide gevallen biedt het huren van een opslagruimte de uitkomst!

Formaat opslagruimte

Opslagruimtes zijn beschikbaar van 1m² tot wel 50m² en vaak kunnen er op verzoek wel zaken voor u verzorgt worden zoals het plaatsen van opslagrekken. Het formaat dat u nodig heeft is bij enkele opslag aanbieders op hun website gemakkelijke te berekenen! Ze hebben een tool die ze ruimte calculator noemen, daarin kunt u aangeven wat u ongeveer in de ruimte kwijt wilt en de tool rekent uit welk aantal m² u nodig zult hebben, hierdoor kunt u doelgericht een offerte opvragen! Tevens kunt u dan meteen eventuele specifieke wensen ook meteen aangeven zodat deze meegenomen worden in de offerte.

Veiligheid

De Nederlandse selfstorage branche staat bekent om haar uitmuntende veiligheid. De terreinen zijn meestal enkel toegankelijk voor klanten, hiervoor wordt een toegangscontrole systeem gebruikt met een persoonlijke pincode, daarnaast is uw box afgesloten met een slot waarvan alleen u de sleutel heeft. De panden zijn voorzien van alarm installaties  en wordt het terrein en de panden van binnen 24/7 bewaakt door camerabewaking en/of persoonlijke bewaking.