Vindt de beste opslagruimteVergelijk diverse aanbieders
In heel NederlandPer provincie geranschikt
Objectieve informatiePrijzen, services en mogelijkheden

Top5 aanbieders

De 5 beste aanbieders van opslagruimte!

Wij hebben deze top 5 samengesteld door een optel som van google reviews en objectieve reviews vanaf enkele collega websites, zoals trust pilot, feedback company, etc. Reviews zijn gebaseerd op: prijs, service, klantvriendelijkheid, probleemoplossing, kwaliteit, veiligheid & bereikbaarheid.

Easybox; nummer 1 met 5 sterren uit 2912 klantbeoordelingen!

Met stip op 1 als opslagruimte aanbieder van 2017! is Easybox. Dit bedrijf heeft ruim 17 vestigingen door geheel Nederland en lijkt nog lang niet klaar met het veroveren van de markt daar er in 2018 nog eens 2 vestigingen zullen openen! Easybox komt het beste uit de beoordeling door klanten. Een uitmuntende score met op alle gebieden 5 sterren!

Bezoek Easybox.nl

Boxx; nummer 2 met 5 sterren uit 1698 klantbeoordelingen!

De nummer 2 als opslagruimte aanbieder van 2017! is Boxx. Dit bedrijf heeft 13 vestigingen door geheel Nederland , hiervan zijn er nog een aantal in aabouw! Boxx komt nummer 2 uit de beoordeling door klanten. Een uitmuntende score met op alle gebieden 5 sterren!

Bezoek boxx.nl

OpsagXL; nummer 3 met 5 sterren uit 1392 klantbeoordelingen!

De nummer 3 als opslagruimte aanbieder van 2017! is OpslagXL. Dit bedrijf heeft 5 vestigingen door geheel Nederland ! Boxx komt en is één van de minder grote aanbieders. nummer 3 uit de beoordeling door klanten. Een uitmuntende score met op alle gebieden 5 sterren!

Bezoek opslagxl.nl

Kubus; nummer 4 met 4 sterren uit 2312 klantbeoordelingen!

De nummer 4 als opslagruimte aanbieder van 2017! is Kubus. Dit bedrijf heeft 7 vestigingen door geheel Nederland ! Kubus is één van de middel grote aanbieders. nummer 4 uit de beoordeling door klanten. Een goede score met op bijna alle gebieden 4 sterren!

Bezoek Kubox.nl

Shurgard; nummer 5 met 4 sterren uit 1634 klantbeoordelingen!

De nummer 5 als opslagruimte aanbieder van 2017! is Shurgard. Dit bedrijf heeft 24 vestigingen door geheel Nederland ! Shurgard is de grootste aanbieder van Nederland en komt als nummer 5 uit de beoordeling door klanten. Een goede score met op bijna alle gebieden 4 sterren!

Bezoek Shurgard.nl